Články

Chladiaci box Double 19 L s možnosťou ohrevu a s trojfázovým napájaním zo zásuvky autozapaľovača 12V alebo 24V a bežnej zásuvky 230V, predstavuje vynikajúci spôsob, ako uchovávať potraviny a nápoje v chlade alebo naopak udržať ich teplé počas cestovania.

Jednou z najvýraznejších vlastností tohto chladiaceho boxu je jeho dvojventilátorový systém chladenia bez freónov, ktorý dokáže dosiahnuť vnútri boxu teplotu až o 21 – 23 °C pod okolitú teplotu (pri 25 °C). Pretože tento box nie je závislý od freónov, predstavuje oveľa ekologickejšie riešenie ako bežné chladiace boxy.

Okrem chladenia dokáže tento box aj ohrievať a udržiavať teplotu vo vnútri boxu v rozmedzí 50 – 65 °C. To znamená, že môžete do neho umiestniť nielen studené nápoje a potraviny, ale aj polievky alebo iné jedlá, ktoré potrebujú udržiavať teplotu.

Vnútornú teplotu je možné kontrolovať pomocou integrovaného displeja, ktorý zobrazuje aktuálnu teplotu. Box má tiež nízku hladinu hluku a pomocou režimu MUTE môžete ventilátorový systém optimalizovať tak, aby bol čo najtišší.

Chladiaci box má vnútorný objem 19 L a je dostatočne veľký na uskladnenie potravín a nápojov pre menšie skupiny ľudí. Vnútorné rozmery boxu sú 38 x 18,5 x 25 cm, vonkajšie rozmery sú 46 x 32 x 34 cm a maximálna kapacita je 10 kg. Farba boxu je sivá a obsahuje sa v balení jediný chladiaci box.

Celkovo sa jedná o veľmi spoľahlivý a výkonný chladiaci box s možnosťou ohrevu, ktorý je vhodný pre cestovanie, kempovanie alebo pikniky. Jeho univerzálne napájanie ho robí veľmi flexibilným a výber z troch spôsobov napájania zaručuje, že ho môžete používať prakticky kdekoľvek.

Related posts

Leave a Comment